Eldochvatten lever upp till sitt namn när det handlar om säkerhet

Det finns inte mycket som ger lika mycket ångest och tankar när man äger en villa eller en industriell byggnad, som tanken på att det skall börja brinna. Att på bara några minuter se hur allt kan försvinna måste vara bland det värsta som kan ske, och de flesta av oss gör allt vi kan för att förhindra det. När man en gång sett vad en eld kan göra vill man göra allt som bara går för att förhindra att det drabbar en.

Det finns flera olika sätt att brandsäkra sina byggnader

När jag startade upp min verkstad och köpte min första lokal, tog jag kontakt med företaget Eldochvatten och de har säkrat upp mina lokaler sedan dess. De har alltid varit enkla att ha att göra med och de har kommit med tips och förslag på uppgraderingar när jag expanderat eller investerat i nya maskiner. Det är verkligen inte gratis på något vis, men samtidigt så finns det inget pris man kan sätta på trygghet. Med brandskyddsfärg, säker ventilation, branddörrar så känns det som att jag har gjort det som jag kan om olyckan nu skulle vara framme.

Jag stöder gärna de lokala företagen

För mig som bor på västkusten känns det skönt att kunna använda ett företag som är baserat i Stenungsund. Jag gillar också deras tänk att man skall hindra att branden uppstår och/eller sprider sig istället för att stoppa den när det väl uppstått. De kallar det för passivt brandskydd och jag anammar numer aktivt Eldochvattens passiva brandskydd. De kanske inte passar alla, men om du funderar på brandsäkerhet tycker jag du skall ge dem en chans och kolla upp vad de har att erbjuda.