Elektriker med kunskap inom alla typer av elinstallationer

Elektriker Östersund måste väl ändå vara något utöver det vanliga? Skämt å sido, men jag tycker verkligen att våra elektriker här är så otroligt duktiga. Hela tiden ser jag alla dessa projekt som pågår runt om, där folk bygger nytt, bygger till, installerar solcellspaneler och laddboxar. Allt detta och mycket mer. Jag blir så imponerad av den breda kompetens en riktigt bra elektriker har och hur de verkligen har hängt med i utvecklingen och i vårt alltmer miljömedvetna tänk.

Installering av både hemlarm och solcellspaneler

Vi själva här hemma har faktiskt pratat både om att installera ett hemlarm och att installera solceller till sommaren. Ett hemlarm skulle göra oss mer trygga och är något vi länge har tänkt på. Solcellspaneler är något vi började prata om nu i vintras när elpriset var så otroligt högt. Visste vore det fantastiskt att kunna försörja sig själva med hjälp av solenergi? Även om det kanske inte skulle stå för all vår energiförbrukning så är jag väldigt säker på att det i alla fall hade gjort en stor skillnad. Det finns ju en anledning till att så himla många runt omkring har installerat detta under de senaste åren, och fler lär det bli under kommande år.

Vi behöver frångå det beroende vi har av fossila bränslen

Jag tror bestämt att vi skall kontakta en elektriker här i Östersund nu till våren för att se över just våra möjligheter. Det vore allt annat än roligt att behöva gå igenom en liknande vinter även nästa år där elpriserna tar i stort sett allting ifrån vår inkomst. Dessutom är det på tiden att vi gör vad vi kan för att rädda miljön och försöka att gå ifrån det beroende av fossila bränslen som vi ju faktiskt har här i Sverige.