Gröna sköna Skåne

Ja jag berättade för en vecka sedan om vårt sommarhus i Helsingborg och att vi är så nöjda med vårt val av solceller. Och det hela fortsätter. Numera däremot på ett litet annat spår men jag känner att detta gör bara mer och mer att jag vill flytta ned och bo i sommarstugan i Skåne på heltid. Men vi är inte riktigt där än, men på god väg skulle jag säga.

Det hela började med att jag hamnade på vibostugan.se en kväll härom veckan. Vi har länge funderat på att bygga till en gäststuga på tomten just för att kunna vara hela familjen samlade samtidigt. Idag blir det nämligen lite klurigt eftersom vi har barn i olika åldrar och på så vis har vi svårt att natta barnen men ändå kunna ha en fortsatt trevlig kväll. Lösningen kom upp när jag började läsa om alla attefallshus och friggebodar som finns hos vibostugan.se och redan kommande dag ringde jag min brorsa som jag äger stugan tillsammans med och han var givetvis på vår idé.

Här går det snabbt

Redan veckan därpå var det lilla gästhuset beställt och vi kunde enkelt beställa det via deras webshop via vibostugan.se. Virket kom från svenska skogar och allt kändes bara så himla bra. Nu när jag var nere senast så hade dem precis börjat med grunden så jag har ännu inte sett slutresultatet men tanken av att ha en gäststuga gör mig bara mindre främmande från att faktiskt flytta ned på heltid. Kanske till och med köpa ut brorsan och inse att det är i Helsingborg i stugan som jag trivs bäst. Framförallt i dessa tider. Men bara framtiden kan avgöra, men jag vet säkert att vår gäststuga från vibostugan.se kommer göra succé och att vi alla aldrig egentligen kommer vilja åka hem.