Jag letar med ljus och lykta – hjälp mig hitta lägenhet i Sollentuna!

Jag och mina barn är snart utan lägenhet då vårt hus ska säljas och vi tyvärr inte får bo kvar för de nya köparna. Det kändes som en klump i magen när detta besked kom, jag är liksom ensamstående mamma till två döttrar som jag bara vill fortsätta vara en trygghet för. Dem har varit med om tillräckligt, jag bara önskade att gud hör bön på ett eller annat vis. Jag letar därför efter dig som vet lediga lägenheter i Sollentuna. Hör gärna av dig så pratas jag gärna mer 🙂

Sådär såg mitt inlägg ut i en facebook-grupp om lediga lägenheter i Sollentuna. Inte en enda kotte hörde av sig och jag tappade hoppet igen – tills det att jag upptäckte snabbostad.se. Här kunde man nämligen anmäla sig och betala en avgift på 199 kronor för att få aviseringar om lediga lägenheter utifrån de kriterier man fyllt i. Sollentuna var en av städerna som var med och redan en vecka efter jag registrerat mig så hittade jag en lägenhet. Inflytt är nästa månad och jag kan inte nog tacka snabbostad för att dem hjälpte oss hitta lediga lägenheter i Sollentuna som ledde till att jag fick ett förstahandskontrakt direkt.

Tacksam och glad

Båda mina döttrar känns på något vis lugna i flytten och jag är som sagt bara evigt tacksam och glad för att jag hittat någonstans att bo. Drömmen är såklart att kunna köpa något i framtiden men just nu ser jag bara lycka i att det gick att hitta lediga lägenheter i Sollentuna så att vi kan bo kvar och leva vårt liv ganska som vanligt. Är du också i sökandet efter lägenhet så registrera dig på snabbostad.se så lovar jag att du har en lägenhet inom kort!