Elinstallation i toppklass

Jag bara måste tipsa alla er där ute som står inför processen att kontakta ett elinstallationsföretag i Borås-området. Det handlar nämligen om företaget Elman i Väst.

Jag själv kom i kontakt med detta företag för några månader sedan när vi skulle göra en ganska så omfattande elinstallation i ett utav våra ägda fastigheter och jag måste bara säga; vilken service! Här har vi ett företag som verkligen sätter kunden i fokus och är lyhörda för vad som behövs göras och vad som önskas.

Professionellt resultat och grym kundservice

Elman i Väst har varit yrkesverksamma i över 30 års tid och har en gedigen erfarenhet när det kommer till alla typer av elinstallationer och el entreprenad.
De hjälpte oss i alla fall med rubbet. Vi behövde bland annat få all belysning på plats i samtliga lägenheter samt installera larm och fiber. De utför även flertalet andra tjänster utöver detta, som kraftinstallationer och solcellspaneler bland annat. Men det allra bästa var servicen och det professionella resultatet arbetet resulterade i. De kom även med egna förslag på annat som kunde göras i fastigheten som vi inte själva hade sett, vilket uppskattades enormt.

Anlita ett företag som kan sin grej inför din elinstallation

Jag kunde inte varit nöjdare med valet av elinstallatör för det här projektet och vill verkligen rekommendera er till att anlita dessa trevliga, erfarna och serviceinriktade elektriker om ni är i behov av hjälp med elinstallation. Står du och överväger vad som behövs göras, eller om det behövs göras så erbjuder företaget även offert och rådgivning, vilket gör att du får den optimala lösningen för just dig och ditt behov. När det kommer till elinstallationer är det super viktigt att man anlitar ett företag som kan sin grej, och det är precis vad Elman i Väst kan.

Kommentarer är stängda.