Vi har pratat om det förr men det är värt att ta upp igen

Det handlar om isolering av krypgrund och jag har fått många frågor från er där ute om hur det egentligen fungerar och varför man gör det. Vissa av er har inte så bra på själva krypgrunden och andra inte på själva isolerings delen, därför tänkte jag göra ett helt inlägg om just isolering av krypgrund så att vi alla känner att vi har lite koll 🙂

Favolen krypgrindisolering är ungefär 10 mm tjock och kommer att höja er temperatur med normalt upp till 2 grader. Det ger ett avsevärt bättre klimat i ert hus krypgrund som liksom utgör själva grunden till huset. Isolering handlar ju om att vi vill ta vara på värmen vi producerar så att vi helt enkelt inte slösar på våra resurser. Just favolen krypgrundisolering är tillverkad av extuderad polyeten med helt slutna celler. Detta är perfekt att isolera krypgrunden med. Den har nämligen en fantastisk tryckhållfasthet, riv hållfasthet och framförallt en jättebra förmåga att isolera.

Det finns många frågor och jag vet vilka som har svaren

Jag vet som sagt att det uppstår många frågor kring detta och om du inte önskar läsa vidare i nästa inlägg så vill jag istället hänvisa dig vidare till FST – Fuktspärrteknik som dagligen jobbar med detta och alla frågor som finns runt omkring. Det handlar framförallt att dem dessutom kan ta sig ut till dig för att se hur det faktiskt ser ut i verkligheten. Var därför inte rädd för att besöka fuktspärrtekniks hemsida för att boka in ett möte eller bara talas vidare över telefon. Jag är glad att också kunna hjälpa till så tveka inte på att ställ din fråga här också så tar jag gladeligen med denna inför kommande inlägg här! Ha det gott!