Hjälp med fönsterputsning

För ett tag sedan köpte jag och min sambo ett nytt hus, eller rättare sagt ett begagnat hus men nytt för oss. Det första vi gjorde på huset, som var ganska gammalt och uppfört i slutet av 1800-talet, var att byta alla fönster. Vi bestämde oss för att sätta in höga stora fönster mot sjön med mycket ljusinsläpp och en magisk utsikt. Men det vi kanske inte riktigt hade räknat med var att det alltid blåste från den sidan från sjön, så det dröjde inte länge förrän vi behövde anlita hjälp med fönsterputsning. Jag tror att vi hade bott där ungefär ett år, sedan hade det blivit så mycket regnstänk på fönstren så utsikten hade förändrats.

Att slippa fönsterputsning

Genom alla tidigare år i vårt äktenskap så är det alltid jag som var tvungen att tvätta fönstren då min fru verkligen hatar fönsterputsning. Jag gillar det absolut inte heller, men om jag är tvungen att välja en ilsken och sur fru eller tvätta fönstren själv, så väljer jag det sista alternativet. Men förra sommaren, efter 10 års fönsterputsning i vårt förra hus, så fick jag ryggskott och plötsligt kunde jag inte utföra någon fönsterputsning längre. Vi var återigen tvungna att ringa ett städföretag för att få hjälp med att putsa våra grymt skitiga stora fönster. Hur kunde vi INTE tänka på detta när vi bytte fönstren, har jag tänkt på många gånger.

Alltid hjälp med fönsterputsning

Det kan jag glatt säga, att efter den hemska sommaren med konstant ont i ryggen och två stycken ryggskott i princip efter varandra, så har i alla fall jag bestämt mig för att aldrig mer putsa fönstren mot sjön. Nä nu får det vara nog med fönsterputsning och vi är så otroligt nöjda med de som kommer och hjälper oss med våra fönster så vi kunde aldrig fått det så fint på egen hand.